Pehmiskone

128.00

Kuvaus

Herkkupehmikset syntyvät helposti ja nopeasti annos kerrallaan oman lempimaun mukaan. WhirlaWip jäätelökoneeseen laitetaan sopivan kokoinen pala jäätelöä, vaikkapa lusikallinen pakastettua vadelmaa ja pari salmiakkikaramellia. Tuloksena herkkupehmis, jossa pehmisjäätelön pehmeys ja ilmavuus, sekä raikas ja ”ruokaisa”  vadelmasalmiakin maku sekä kivan suun tuntuman tarjoava rakenne.

Laitteen käyttö opetetaan laitetta noutaessa ja parin – kolmen herkkupehmiksen tekemisen jälkeen homma käy helposti. Koska eri makuja voi tehdä annos kerrallaan, on laite hitti juhlaan kuin juhlaan. Tarvitaan vain jäätelöpaketti, pakastettua marjaa tai hedelmää ja karamellia ja niistä syntyy valtaisa määrä herkullisia makuyhdistelmiä. Tällä saa juhlavan elämyksen niin perheen leffaillan hemmotteluksi, kuin vaikka hääjuhlaan. Myös yleisötilaisuuksiin toimiva laite. Yksi ihminen ehtii tunnissa ”vetää” noin 40-60 tötteröä olosuhteista riippuen.

Laite on helppo puhdistaa, pidemmän käyttöjakson välissä tai käytön lopuksi käsin tiskaten minuutti – pari, tai sitten koneeseen. Pesää vain muutama pieni osa, ja runko helppo pyyhkiä puhtaaksi. Paljon helpompaa ei voi olla. Eikä paljon parempaa voi tulla, kun maut voi vapaasti päättää itse!

Laitteen vuokra yksityiskäyttöön 128€ viikonlopuksi tai 3 arkipäiväksi viikolla. Viikkovuokra 200€. Jos tarvitset mukaan pienen kevyen pakastimen esim. ulkojuhliin käytettäväksi jäätelön säilömiseen koneen luona, sen vuokra lisälaitteena mukaan 40€ / 60€.  Yleisö – ja myyntitapahtumiin erillinen tarjous.  Vohvelitötteröt saat laitteen yhteydessä edullisesti ostettua mukaan. Tuotteet koemaistettavissa ja laite tutustuttavissa Namituvan myymälässä.