Kuvaus

Bipitsa_5849Pallo kyytejä_5818Aarteen jakoa_5936Jaakko Ilkka

SOPIVAN JÄNNÄ RETKIPÄIVÄ

Luokkaretkipaketissa saadaan liu’utettua hauskaa elämysliikuntaa, opetuksellista sisältöä, satua ja tarinaa sekä mukavaa yhdessäoloa monipuolisten kokemusten myötä yhteen nippuun. Sisällön toteutus ohjaajiemme ohjaamana niin, ettei opettajien tarvitse osallistua aktiivisesti toimintaan. Liikunnalliset aktiviteetit toteutetaan osallistujien ja olosuhteiden mukaan monista lajeista valikoiden. Ohjelma räätälöitävissä ja sovellettavissa 4-100 hengen ryhmille.

Ohjelma toteutetaan ensisijaisesti ulkona kauniissa luonto miljöössä, mutta oikein kurjan kelin sattuessa liikuntaosuus voidaan myös viedä sateelta suojaan. Risteilyosuus hoituu kovemmassakin kelissä, koska alus on täysin katettu. Kevään odotetuimman päivän hauskuutta ei siis pienet myrskyt himmennä.

Kaiken kokoisille ja ikäisille sovellettava puuhapäivä alkaa ryhmän saapumisella Ilmajoelle. Ohjaajat ottavat ryhmän vastaan ja jakavat osallistujat suorituspisteille, jotka valitaan ennalta osallistujien taitojen ja toiveiden, sekä olosuhteiden mukaan. Jättipallossa juoksua, sumopainia, metsästyspuhallusputkia, kärpäshyppyseinää….

Parin tunnin hassunhauskan liikunnan jälkeen hätistellään merirosvoa, jos se ei anna rauhassa etsiä aarrettaan. Sitten noustaan laivaan keräämään uutta energiaa omien eväiden tai vaikkapa pizzojen ääressä nauttien jokiristeilystä Kyrönjoella kipparin tarinoiden opastuksella. Voidaanpa jopa havaita vaikkapa Bipitsa-lintu ja rantautuessa ehkä kohdata Kartanon kummituskin!

Siirrytään karamellitehtaalle, Namituvalle, jossa saadaan maistaa lämmintä karamellimassaa ja tutustua karamellin valmistukseen opastetun työnäytöksen myötä. Mahdollisuus myös makeisiin ostoksiin.

Ohjelman kesto peruspaketissa n. 4,5h. Ei vaadi opettajien aktiivista osallistumista. Toiminnot ryhmän mukaan, soveltuu myös erityisryhmille. Hassun hauskaa “äksöniä”, alueen historiaa ja hulvattomia satuhahmoja tarinoiden tehosteena, herkkuja ja hyvää mieltä kaikille!

Hinta esim. 40hlö:n ryhmällä ohjelmasisältö 24€/hlö.Pizzaruokailu (puolikas isosta pizzerian pizzasta + juomana mehu/vesi/maito)laivalle 6,00eur/hlö.Pizzat voidaan valita erillisestä pizzalistasta. Opettajien ruokailu veloituksetta.

Ryhmä voi myös halutessaan nauttia omista eväistä ja makkaran paistaminenkin mahdollista!

Ja jos halutaan ruokailu Kartanoravintolaan, rantautuu laiva esim nakkien, lihapullien, ranskalaisten ja salaattien kera katetun lasten noutopöydän ääreen. Tällöin ruokailun hinta 7,50€/hlö.

Ilmoitetut hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luokkaretki paketti ”sopivan jännä””