Tervetuloa

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalveluita ja välinevuokrausta virkistys- ja tyky-päiviin, polttareille, synttäreille, kokousten oheisohjelmaksi… Liikunnallisia ja leppoisia, hoksottimia ja leikkimieltä vaativia, hauskoja ja jännittäviä toimintoja maalla vedessä ja vähän ilmassakin !

Valmiit ohjelmapaketit ja yksittäiset toiminnot 1- 80 hengen ryhmille, myös asiakkaan luokse tuotuna. Räätälöidysti myös isommille ryhmille. Hauskoja laitteita, saunatupaa järven rannassa, seikkailurataa metsässä, risteilyitä joella, köysilaskeutumisia Pirunpesällä, FlyBoard lennätystä vesisuihkun päällä… Elämyksillä elämästä makeampaa !

Yhteiset kokemukset ovat iso asia !

Rentoa, jännittävää, ryhmähenkeä kehittävää ja hauskaa… onnistuneita elämyksiä on kiva muistella porukalla vielä jälkikäteenkin. Valikoimassa monia eri aktiviteettejä joista voi valita yksittäisiä toimintoja tai valmiita ohjelmapaketteja. Yhdessä tekemisen iloa voit kokea niin extreme henkisessä temppuilussa tai vaikka maalatessasi ryhmätyönä taulua kauniissa luonnossa… palvelut tuotetaan kokeneiden ohjaajien johdolla, turvallisesti ja luotettavasti ohjelmien soveltuessa aina lapsiryhmistä varttuneempaan väkeen. Esimerkkejä ohjelmasisällöistä löydät sivun vasemman laidan kuvista klikaten.

Osa ohjelmista voidaan tuoda myös asiakkaan luo, muutoin toteutukset omissa paikoissamme n. 20 minuutin ajomatkan säteellä Seinäjoesta. Koska toimimme yhteistyössä monien alan yritysten kanssa, voimme tarjota kaikki palvelut niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille.

Tiloja ja laitteita voit myös vuokrata

Erilaisiin virkistys ja juhlatilaisuuksiin vuokraamme myös saunatupaa järven rannalla. Tuvassa keittiövarustus, ruokailu/palaveri tilat sisällä n. 16 hengelle ja saunaan mahtuu kerralla n.10henkeä. Omatoimiohjelmiin voit myös vuokrata vesipolkupyöriä, hullun hauskaa vesikirppua, sumopukuja, jätti-nyrkkeilyhanskoja, paintball- varusteita, kävelysauvoja, tasapainoliinaa, luxus venettä, kylpypaljua …