FlyBoard non-stop yleisölennätykset

60.00

Kuvaus

Oho, ei mahtunut touhu kuvaan…  klikkaamalla kuva näkyy.

Kesällä 2017 yleisölennätyksiä ei ole ehditty pitämään, mutta nyt tilanne korjaantuu. Sunnuntaina 6.8. pääsee lajiin tutustumaan Nabben:in rantaravintolan edustalla Tottesundissa. Tällöin lajista kiinnostuneilla on mahdollisuus tulla koelentelylle FlyBoardilla , sekä tietysti aiemmin kokeilleet pääsevät harrastamaan. Tapahtumiin sää varaus. Lentelyn hinta (kesto n. 10min) 60€. Näihin myös lahjakortilla, jonka saat helposti sähköpostin välityksellä tilattua (  oikein@nullkivapaiva.fi  )

 

TULE JA KOE FLYBOARD RAVINTOLA NABBEN :in EDUSTALLA .

Sunnuntai 6.8.2017 tarjoaa Flyboard lentelystä kiinnostuneille mahdollisuuden koettaa tätä uskomatonta vesiurheilulajia. Tule paikalle katsomaan ja kokeilemaan, miten uskomaton elämys on lentää vesisuihkun päällä. Sopiva lentoasu on esim. sukat jalkaan, shortsit ja T-paita päälle. Sitten Flyboard monot jalkaan, veteen kellumaan ja sieltä ohjaajamme opastaa Sinut lentoon.

Tähän lajin esittely- ja kokeilupäivään voit varmistaa lentoon pääsysi varaamalla ennakkoon itsellesi,tai vaikkapa lahjana kaverillesi Flyboard kokeilun. Myös rannasta ilman varausta tilanteen mukaan. Ennakkovarauksesta setin (n. 10min) hinta 50€, rannasta ilman varausta 60€.

Kokeneet Flyboard-ohjaajamme huolehtivat turvallisuuden ja onnistumisen. Osallistujan tulee olla ajokuntoinen.  Alle 18-v osallistujilta vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus. Sopii kaikille peruskuntoisille. Rannassa tilat myös vaatteiden vaihdolle.

Lentelyn päälle on kiva rentoutua Nabbenin terassilla nauttien ravintolan maukkaista ruoista ja juomista.Ravintolan viihtyisältä terassilta on myös hyvä näkymä veteen ja Flyboardiin.

Lajiesittelyä ja flyboard-lennätyksiä klo 13-18, ravintola avoinna illalla klo 22 asti.

Osoite Tottesund 598, 66640 Maxmo. Vain noin 30km Vaasasta, 80km Seinäjoelta.

Ennakkovarauksen voit tehdä soittaen tai tekstarilla 0500-366 759, tai sähköpostilla oikein@nullkivapaiva.fi. Näistä myös lisätiedot.

TULE MUKAAN KOKEMAAN HUIMA EXTREME-ELÄMYS JA NAUTTIMAAN KESÄPÄIVÄSTÄ NABBEN:ILLE.

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FlyBoard non-stop yleisölennätykset”